Noile lacuri de unghii Moyra pentru stampile si folie de transfer

By Unknown - aprilie 28, 2017

Fetelor,am o veste buna pentru voi!
Cum ar fi sa existe un lac de unghii perfect atat pentru tehnica stamp-art cat si pentru folia de transfer ?
Ei bine , cei de la Moyra s-au gandit la acest lucru si ne-au indeplinit aceasta dorinta.
Acestia au lansat de curand un astfel de lac de unghii. 


Iata ce spun ei:

Pentru ca stim cat de mult v-ati dorit sa beneficiati de un lac creat special pentru tehnica stamp-art, care sa se ''muleze'' perfect pe stampilele si matritele voastre preferate și care sa poata fi folosit de asemenea pentru aplicarea foliei de transfer, ne-am gandit sa va indeplinim dorinta, motiv pentru care ne face o deosebita placere sa va prezentam noul si inovatorul Lac Moyra pentru stampile si folie de transfer!Beneficiind de o pigmentatie extrem de ridicata si fiind atent testat de catre specialisti in prealabil, lacul ofera rezultatul optim pentru orice nail art realizat prin tehnica stamp art, fiind de asemenea ideal pentru aplicarea foliei de transfer, a prafului de pigment si a pulberei stralucitoare foarte fine!Se usuca la aer, mai lent decat alte oje asemanatoare, pentru a garanta de asemenea un timp de lucru mai indelungat pentru fiecare tehnician! "

Momentan este disponibil in 3 nuante : alb,negru si argintiu . Il puteti achizitiona de pe site-ul Nail Shop la pretul de 21,00 Ron.



Suna tare bine,nu? Eu asa zic ! Pare foarte util,mai ales ca este bun si pentru aplicarea pigmentilor si a pulberilor. Consider ca ne ajuta sa economisim ceva banuti , nefiind necesare produse pentru fiecare tehnica in parte.
L-ati incercat deja ? Ce parere aveti ?

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarii